Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
29 berichten.
Lenny en Mieke en Sjaan heeft geschreven op 19 augustus 2019 om 11:08
Wat hebben wij het gezellig gehad op deze fantastische camping...mooie omgeving gast vrije ontvangst en een mooi camper terrein ..en een heerlijk terras waar je elke morgen een zalig kopjes koffie / thee met eigen gebakken heerlijke taart kunt eten. Jammer genoeg moesten wij eerder naar huis omdat het veel te warm was voor de hond in onze kleine caravan, maar volgend jaar komen wij zeker terug. Groetjes van de baronessen en de freule Lenny Mieke en Sjaan
Elvira en Jan Wolfard heeft geschreven op 14 augustus 2019 om 12:40
Van Zondag 4-8 tot 11-8 mochten wij met onze vouwwagen gast zijn op deze heerlijke rustige achter een dijkje gelegen Camping zijn Laura en Erik 2 zeer vriendenlijke gastgevers die je ook direkt zeer spontaan onthaalden en je je plekje toewezen 8 mooie ruime plaatsen alle met stroom en watertap punt Toiletten en douches ondergebracht in een zeer ruime container zeer schoon seperater afwas ruimte En zelfs een broodjes bestel service met heerlijk brood van een goede bakker Gezellige theetuin aan huis waar het fijn vertoefen is onder het genot van koffie of thee en huis gemaakte taart Een echte aanrader deze Camping en een goed uitgangs punt om Zeeland met Auto of fiets te ontdekken
Wim Van den Broeck heeft geschreven op 7 augustus 2019 om 17:36
Fijne ontvangst op de camping. We kregen een leuke ruime plek met onze camper, info over fietsroutes, pluim voor de uitbaters! Perfect verzorgd sanitair. Wij komen zeker terug!
Monique heeft geschreven op 29 juli 2019 om 09:01
Een onverwacht bezoekje voor de lunch door ons als fietsers; zeer gastvrij ontvangen en kleine lekkere lunch. Misschien volgende keer wat uitgebreidere keuze. Sinds enkele maanden open. Veel succes.
Bas van Roessel heeft geschreven op 28 juli 2019 om 19:27
Het was even zoeken voor een mooi lunchplekje in het schitterende zuid-Beveland op deze druilerige dag! Jullie mogen in Zeeland best de horeca wat meer promoten, al staat die bij jullie nog wel in de kinderschoenen (sinds maart open); desondanks zijn we zeer gastvrij ontvangen en werd er door de gastvrouw snel geïmproviseerd met soep en broodje kroket en mochten direct onze e-Bike opladen! En niet te vergeten: de hele gezellige babbel! Tip: Ook al verzorg je een eenvoudige lunch, zorg altijd voor een menukaart en een kleine voorraad, zeker in het hart van de zomer! Ga zeker door met jullie idealen!
Monique heeft geschreven op 12 juli 2019 om 14:33
5 t/m12 juli 2019 heerlijke week gehad Op jullie camping Ruime plaatsen ! Heerlijke eigen gebakken taart Op het terras gegeten En niet te vergeten schoon sanitair ! Ik zeg tot ziens !
Dorien heeft geschreven op 8 juli 2019 om 08:49
Famtastisch weekend gehad op camping N’49, wat een rust en ruimte! De camping achter het woonhuis cq theetuin is dit jaar voor het eerst gripend. De ligging In het landelijke Driewegen is een oase van rust In het volle Zeeland en verrassend dicht bij Middelburg, aanrader!
roelfiena heeft geschreven op 5 juli 2019 om 21:32
heerlijk relax vanmiddag tijdens onze fietstocht. prachtige tuin heelijke tosti. groeten van ons 4
Rosalinde heeft geschreven op 10 juni 2019 om 19:56
We hebben een fantastisch hemelvaartweekend gehad bij Nummer 49. De camping is kleinschalig, mooi ingericht met veel groen en goed onderhouden. We hebben genoten van de rust die er heerst. Ook het bijbehorende terras is prachtig gelegen en ademt een heel aangename sfeer uit. Zeker voor herhaling vatbaar!